Kantojyrsintä on yksi tehokkaimmista ja kustannustehokkaimmista tavoista poistaa häiritsevät kannot pihapiireistä, puistoista, virkistysalueilta, golf kentiltä ym. Käytössämme onkin yksi suomen parhaimmista kantojyrsimistä, kauko-ohjattava pyörillä oleva Vermeer SC 552 kantojyrsin.

Kantojyrsin liikkuu pehmeissäkin pihoissa lähes jälkiä jättämättä, kantojyrsin on suuniteltu niin että sen paino jakaantuu tasaisesti jokaiselle pyörälle. Kantojyrsimellä päästään ahtaisiin paikkoihin n. 90cm levyisestä porttista mahdutaan sisään. Kantojyrsintä kuljetetaan maastoauton peräkärryssä jolloin sen tuominen on helppoa esim. kesämökille.

Jyrsimme kannot keskimäärin 30cm maan sisään, joten ei ole huolta että kanto jonain päivänä taas paljastuisi maanalta. Vanhan jyrsityn kannon tilalle onkin hyvä istuttaa nurmikkoa tai jopa uusi puu! Tähän tarjoammekin kokonaisen paketin jossa kannot jyrsitään, jyrsinnästä syntynyt muju kuljetetaan pois ja tilalle tuodaan uutta multaa johon istutetaan uusi nurmikko tai puu.

Kantoja jyrsimme pääasiassa Päijät-Hämeen alueella: Hollola, Hämeenkoski, Lammi, Hämeenlinna, Kärkölä, Järvelä, Hausjärvi, Oitti, Mäntsälä, Orimattila, Nastola, Villähde, Lahti, Vääksy, Asikkala, Urajärvi.